Reglament
Briefing

Dissabte 5 d'octubre
15:00 - 19:00 - Acreditació participants - Poliesportiu Fornells
15:00 - 19:00 - Expo + Info Point - Poliesportiu Fornells
16:30 - 17:15 - Briefing - Poliesportiu Fornells
17:30 - 19:30 - Check In - zona boxes

Diumenge 6 d'octubre
06:30 - 07:45 - Bike Park Obert - Boxes
08:00 - Inici prova HALF - Zona Sortida - Temps màxim per completar la prova 8 hores
08:10 - Inici prova Relleus - Sortida - Temps màxim per completar la prova 8 hores
08:30 - Inici prova SHORT - Zona Sortida - Temps màxim per completar la prova 4 hores
14:30 - Entrega de Premis - Meta
13:00 - 16:00 - Check Out - Zona Boxes

* Haurà servei mecànic al Check-in, i de 6:30 a 7:30 h el mateix diumenge.
Els equips poden estar integrats per 2 o 3 persones i poden ser masculins, femenins o mixtes. Només hi haurà un dorsal per a la bicicleta que s'haurà de donar a l'corredor un cop finalitzat el tram de ciclisme. El participant de la natació només portarà una gorra.

El check-in a la zona de transició (boxes) ho haurà de realitzar el membre de l'equip que faci el sector de ciclisme.

L'accés a boxes durant la prova per als components de l'equip estarà controlat pels jutges.

Els rellevistes hauran d'esperar en una zona delimitada a l'interior de boxes, on els ciclistes rebran el xip de l'nedador i posteriorment l'hi passaran a corredor.

Per efectuar el relleu el nedador ha de passar el xip a l'ciclista, que l'hi haurà de posar al turmell. A l'acabar, el ciclista haurà de lliurar el xip i dorsal a l'corredor. Des de l'inici de la prova fins a creuar la meta el xip l'ha de portar cada un dels components de l'equip en el seu segment.

Tots els components de l'equip podran acompanyar el corredor en els últims 100 metres de cursa a peu per creuar la línia de meta tots junts.

Hi haurà una única categoria per a tots els participants de relleus que englobarà equips mixtes, masculins i femenins.
Durant el sector de Ciclisme, els triatletes de la distància SHORT es trobaran amb un sol avituallament al circuit ciclista, situat a Es Mercadal, i que tindrà de bidons de 500 ml amb Aigua i isotònic de la marca Nutrisport. Els Triatletas de la distància HALF, al realitzar 3 voltes a el circuit, es trobaran 3 vegades amb aquest avituallament.

Durant el sector de carrera, hi haurà 2 avituallaments que seran dobles, (en doble sentit) els triatletes de la distància SHORT es trobaran amb 4 avituallaments, i els de la distància HALF tindran fins a 10 avituallaments durant el recorregut.

Els avituallaments de cursa, a més d'aigua i isotònic de la marca Nutrisport, també disposaran de Coca-Cola, Taronjes, Plàtans, i gels de la marca Nutrisport.

I un cop finalitzada la prova, els participants podran accedir a la zona de la Finisher exprience on podran gaudir de menjar típic de Menorca (sobrassada, embotits, ensaïmada) a part de fruits secs, fruita, Aigua, Coca-Cola, isotònic, Cervesa i gelats. En aquesta zona es realitzaran serveis de fisioteràpia (només lesions), consultar els resultats i comentar les teves sensacions amb els amics. A més, podran accedir tots els familiars que prèviament hagin comprat un tiquet.

I un cop finalitzada la prova, els participants podran accedir a la zona de post-meta on podran gaudir de menjar típic de Menorca (sobrassada, embotits, ensaïmada) a part de fruits secs, fruita, Aigua, Coca-Cola, isotònic, i sobre tot Cervesa i gelat. En aquesta zona es podran realitzar massatges, refrescar, consultar els resultats i comentar les teves sensacions amb els amics, gaudint de l'Experiència Finisher. A més podran accedir tots els familiars que prèviament hagin comprat un tiquet.

En definitiva, viure una agradable experiència celebrant l'èxit amb els teus.

NOTA IMPORTANT: La zona de meta i serveis de post meta estarà supeditada a les circumstàncies i recomanacions de les autoritats sanitàries. L'organització es reserva el dret de modificar la zona de avituallaments i la Finisher Experience si per forces majors les circumstàncies ho aconsellen.