OFERTES


Lloguer de vehicles

Reservi el seu cotxe de lloguer amb Autos Menorca i obtindrà un 10% de descompte en el preu de l’lloguer. Faci “clic” sobre el banner i els preus dels vehicles li apareixeran amb el descompte ja aplicat. Promoció vàlida per a participants i familiars inscrits en qualsevol dels esdeveniments de Elitechip de l’any 2020.

Mostra de Cuina

Restauradors de Menorca juntament amb CAEB et conviden a Gaudir de la Mostra de Cuina Menorquina, 1 Esdeveniment gastronòmic que se celebrarà de l’18 de setembre a el 4 d’octubre a Menorca i on podràs Conèixer els receptes tradicionals i 1 cuina innovadora elaborada amb producte local i de temporada.

Amb la Mostra de Cuina Menorquina coneixeràs in situ a els restaurants participants, el su ambient i su gastronomia, a més de Gaudir de Servei i atenció que ofereixen.

En Tots els restaurants trobaràs deliciosa gastronomia menorquina, tradicional o de nova creació, amb un “Menú Mostra” compost de tres plats a un preu de 20 €, o Bé un “Menú gastronòmic” amb el Millor de su cuina a un preu establert per el propi restaurant.

Des Ciutadella a Maó, passant per Totes els localitats menorquins, podràs Gaudir d’AQUESTA mostra de cuina local.